Jobbigt slut på ett långt år

Jobb och sedan tog jag och Jossan en resa till Vattholma för att önska Bettan och Cima gott nytt år. Dessutom tog vi en vända i fårhagen =) , ville se lite hur Jossan vallar och hur långt hon och Bettan kommit så jag inte ställer för höga eller för låga krav på damen när vi börjar valla lite. Kul att se henne i action, men det är inte samma glöd som hon har i agilityn, Lååångt ifrån, men det är bra hjärngympa att få valla.

Sen kom det tråkiga beskedet att Pixelpojken nu har lämnat oss. Blev liksom aldrig någon ordning på honom, han fick i slutet på hos uppfödaren och valla regelbundet men det hjälpte inte och för hans eget bästa så fick han somna in.

Du fins föralltid kvar i mitt hjärta "lillbubben" och du har lärt mig så himla mycket. Utan dig hade jag inte haft all den kunskap och levt det liv jag lever idag. Tack än en gång och ta hand om alla hundar i himlen.



Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

God Jul och Gott Nytt År



Vad mer kan man önska sig i julklapp än att sin hund äntligen klarar av ett moment som till en början såg omöjligt ut. Jossan har lärt sig fasthållande av apportbock. Ingången sitter nästan och farten ut och in är isort sätt lika. Jippie:D

härlig lördagsmorgon :D

Vaknade upp imorse av att solen sken, underbart. Upp och iväg på långpromenad ner till sjön, packade ner frukost till mej och hundarna. Tar ungefär en timme dit, sedan satt vi på bryggan och käkade alla tre=) Dana och Jossan var smått advensjuka på min frukost men de knaprade på sina egna torrfoderkulor nöjt ändå. Sedan satt vi och njöt en stund för att sedan traska på hemmåt. Skönt! Nu ligger dom däckade vid mina fötter och senare idag blir det lite spårträning. Jossan gör verkligen framsteg för varje spår hon går. från att inte ha fattat ett skvatt till att springa i full fart och fjanta i spåret till att gå sansat och verkligen jobba sig genom spåret. När hon tappar spåret så tittar hon upp och sätter sedan ner nosen igen och letar upp det igen och fortsätter, lätt för mej som förare att läsa för åker huvudet upp så vet jag att hon tappat spåret och kan lungt stanna och vänta ut henne. Härlig tjej! Nu ska ja sitta och ta det lugnt en stund innan stövlarna åker på och snitslarna till spåret plockas fram.

Här får ni lite bilder från vår morgonpromenad;

















Hejsvejs från oss!

RSS 2.0