....

Världen är så jäv.a orättviss!!! Någon gud finns inte för alla er som tror de! Människor som man älskar tas ifrån en med storm. Människor som aldrig gjort något olagligt eller kriminellt.
Så jävla hemskt.


Förlåt att jag ställde upp massa slalompinnar på er tomt, förlåt att jag inte alltid städade upp efter mig, förlåt att jag orsakade dig så mycket smärts när jag var sjuk. Förlåt för allt.


Älskar dej för alltid!!!!

åhh så underbara små liv,,

Igår tog jag o Tessan en tripp till alunda Bk (olandstrakten), vi körde lite olika agilityövningar såsom handling och kontaktfält. Tessan o Lara börjar bli riktigt grymma nu :D Sen packa vi in hundarna i bilen och styrde mot storvreta. Nu var det dags för valpvakt. Åhh dom var verkligen helt underbara, söta, gulliga o sååå mjuka. Längtar så tills jag får med mig en hem. Ska bli spännande. Det blev mys och gos i nästan 4 timmar. :D Mamma Cissi fick oxå lite uppmärksamhet men hon såg väldigt tacksam ut att vi vaktade valparna så hon fick ligga o sova ifred själv.

Vaknade imorse helt upprymd och fylld av endorfiner (lyckorus från igår tror jag) så jag klev upp klockan sju och satte på mig träningskläder och tog med mej Jossan på en morgon joggingtur på 30 minuter. Sedan väntade frukost till mig och Söt Jossan.

Kram från oss!

Jossans tävlingssäsong går snart av stapeln :)

Vi skriver inte så mycket i bloggen men tränar desto mer. Vi har kört agilityträning i ridhus en gång i veckan hela vintern och tränat KF (kontaktfält) hemma. Snart har vi gått en hel kurs i KF för Eva Karlsson med 2+2 metoden med hjälp av låda. Det går framåt och nu har vi börjat lägga ut allt på riktiga hinder. Kul. Jossan tyckte att lådan var lite barnslig och var lite loj mest hela tiden tills vi tog ut det på riktiga hinder. Då såg det ut som om man satt en raket i rumpan på henne =) sötnosen.

Nu tränar vi på en bräda hemma på trappan och vi kör 10-20 rep per dag så till vår inoffstart 24/4 kommer hon ha trampat på KF ungefär 270ggr. Hoppas det ger resultat!

Annars ser träningen ut som följande:

KF: stabilt KF, förare i olika positioner, träna Ahinder, gunga, balans, skick från KF, skick till KF

Slalom: mer självständigt 12slalom, lägga in fler störningar, förare i olika positioner, svåra ingångar

Hinder: hoppa över hinder trots att förare ligger före på banan

Start: Stabilare sittkvar, sug på första hindret, släppord, förare i olika positioner vid släpp



Jossan och min planering:


24/4 inoff hopp+ag Linköping
1/5 får och lamm vakt hos gammelmatte Bettan, vallträning =)
2/5 off hoppklass1 x2 Västerås
20-21/5 Agilitykurs Jenny Damm
22-23/5 Kennelläger på Finnbogården
29/5 off hoppkl1 + agilitykl1 Olandstrakten
5/6 off hoppkl1 + agilitykl1 HäveröBK

Sen ska vi starta på fler tävlingar i sommar =)


I början på Juni blir vi med valp från Windanns kennel :D ska bli helt underbart. Jag och valpen har absolut inget planerat än så länge förutom en liten semestertripp till Karlstad för att kolla på Lydnad o Agility SM 2010 i Juni. Ska bli skojigt.

Nu ska jag försöka få i mej lite middag innan träningen, bäst att träna både sin egen o hundens flås innan säsongen börjar!

Ha de så bra allihopa!

RSS 2.0