Äntligen kväll.. hoppas morgondagen blir en bättre dag :)

Datum för Pixels resa till sin kennel är satt. Blir nu till helgen, min lilla ängel Tessan var så snäll som sa att hon vill hänga med som ressällskap. Alltid (nästan) goa Pixel är ju för rolig, idag har han skött sig galant, ni som känner honom vet att han kan vara lite bänglig ibland (ofta :P) .

När man tänker på honom blir man oftast ganska glad, han försöker kommunicera med oss människor så det nästan är läskigt ibland. Han pratar genom att sitta framför en och små gny eller yla, tittar men inte på honom så använder han tassen till hjälp och puffar till en. han vill gärna att man håller honom i tassen när han ligger bredvid en i sängen eller så vill han ligga ovanpå en utsträckt arm som man sedan ska sluta runt hans hals, då suckar han och somnar. Om han vill gå ut så kommer han och lägger tassen på ens kind om man sover sedan går han till dörren och sitter vackert och ser allmännt söt och rolig ut.

Tränar man klicker så är han otroligt lätt shejpad, man kan klicka in minsta lilla huvudrörelse och han förstår. =) skoj.


Pixel du kommer föralltid att finnas i mitt hjärta och jag hoppas att du kommer få komma till en gård full av djur att valla.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0