Berg o dalbana,,

Känns så sjukt konstigt, vissa dagar känner man sig pigg och glad medan dagen efter kan vara ett rent helvete.. Hoppas att det bara är höstmörkret som ställer till det och att man blir lite piggare och gladare när det blir lite kallare och när det är ljus vit snö på marken istället föör lera och slask.

Jossan är så go =0) finns alltid där men en goskram eller miljoner pussar (om hon får välja) , ligger gärna bredvid mej i soffan dom dåliga dagarna och ställer upp till 150% när man vill träna. Söt.

Vi har kämpat på med spårningen men nu äntligen har hon gått två klockrena godisspår (utan godis, då skatj*klarna ätit upp alla korvbitar innan spårstart) på gräsmattan. Nu ska vi snart avancera och lägga ett lite i skogsmark. =) Spännande. Ikväll ska vi iväg till knivsta för att trän alite lydnad bland andra då det är onsdagsträning.. Pixel har det bra nere på Kelliegårdens kennel där han tränas upp till vallhund. Går tydligen bra. Fast jag visste ju redan att han var en stjärna på att valla. =) Här kommer lite bilder på Jossan och Pixel, mina ögonstenar och glädjespridare.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0