Agilitytävling med Jossan

For iväg med Emil och Jossan till Häverö för att tävla agility imorse. Första loppet, agilityklass 1, kändes riktigt bra. Hon kunde koncentrera sig på mig innan vi gick in och vi kampade och varvade med godisbelöning. Hon klarade av balansen klockrent, A-hindret studsade hon av, hon tog dock kontaktfältet så vi fortsatte. Gungan hade hon alldelless för hög fart upp på så hon gled av istället för att stanna. Såg att hon försökte men hon har väldigt svårt att sakta ner i tid. Vi klarade oss runt med en rivning och en vägran (Jossans berömda snurrar innan hindrena :P). Grattis till Eva Karlsson och Knut samt Britt Perez och Dis som tog pinnar!
Andra loppet, hoppklass 1, gick inte lika bra. Första 4 hindrena drog hon riktigt fint på men sen la hon av och snurrade så fort jag skickade henne på nästa. Vi tog ett break och satte oss ner på planen snabbt och sedan tog vi två tunnlar och ett hinder och avslutade.
En ganska lyckad dag och Emil skötte sig. En positiv sak är att det går framåt för mig och Jossan, om än med myrsteg och ibland faller vi långt tillbaka igen. Men Jossan är lika älskad ändå=)

Lite Bilder från dagen;


Trött Jossan i väntan på hennes tur.



En ännu tröttare Emil...


som har väldigt lätt att slappna av på nya ställen =)


Kommentarer
Postat av: Emilia E

Fina hundar!!!

2010-07-14 @ 15:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0